Zwangerschapsfotografie / Zwangerschapsfotograaf Groningen
Heb je interesse in een zwangerschapsshoot, neem dan gerust contact met mij op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ik plan deze shoot vaak wanneer je ongeveer 32 weken zwanger bent omdat je buik dan mooi rond is. Je kunt kiezen voor een lifestyle shoot (bij jezelf thuis) of een mooie buitenlocatie. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.
Na het prikken van een datum en locatie, is het tijd om een outfit samen te stellen. Het staat op de foto’s erg mooi om strakke kleding te dragen zodat je buik mooi geaccentueerd wordt. Een blote buik staat ook prachtig en leg ik op een stijlvolle manier vast. Uiteraard hoeft dit niet en doen we waar jij blij van wordt. Tijdens de shoot is er de mogelijkheid om van outfit te wisselen. Heb je zelf leuke ideeën voor de shoot? Deze hoor ik graag. De zwangerschapsshoot zal ongeveer 30 minuten duren op één locatie. Ik streef ernaar om je binnen twee weken een keuzegalerie te sturen zodat je zelf de mooiste foto’s kunt kiezen. Het is ook altijd mogelijk om meer foto’s te kiezen dan we hebben afgesproken. De gekozen foto’s worden bewerkt en in hoogwaardige kwaliteit online verstuurd.

Geboortefotografie / Geboortefotograaf Groningen
Wat bijzonder, jullie verwachten een (of misschien wel meerdere) kindje! Dit is een hele speciale en intieme gebeurtenis waarbij veel emoties komen kijken. Vaak zelfs zoveel dat het onmogelijk is om alles mee te krijgen. Hoe mooi is het om op een later moment terug te kunnen kijken naar de geboorte en de eerste momenten met je kindje? 
Een geboorte is een hele speciale en intieme gebeurtenis is en daarom plannen we van tevoren een afspraak in om kennis te maken. Een wederzijdse klik erg belangrijk. Tijdens dit gesprek hoor ik graag al jullie voorkeuren, wensen en vragen. Ook vertel ik mijn werkwijze. Dat kan bij jullie thuis of telefonisch.
Een geboorte is – over het algemeen – moeilijk te plannen en daarom neem ik een beperkt aantal geboortereportages aan. Vanaf het moment waarop je 38 weken zwanger bent, ben ik 24 uur per dag beschikbaar (ook tijdens zon- en feestdagen). Je neemt contact met me op zodra de bevalling begint en we spreken samen af vanaf welk moment ik aanwezig ben. Tijdens de bevalling houd ik me op de achtergrond en leg ik emoties/details op een stijlvolle manier vast. Na de geboorte ben ik nog circa 2 à 3 uur aanwezig en maak ik bijvoorbeeld foto’s van de controles, een eerste ontmoeting met broertjes/zusjes of (als je dat leuk vindt) een eerste voeding.

Just born fotografie
Gefeliciteerd met jullie kindje (op komst). De eerste momenten samen zijn zo bijzonder en hoe mooi is het als je hier later, in alle rust, op terug kunt kijken. Een just born shoot vindt plaats in de uren na de geboorte. Zodra je kindje geboren is, sta ik voor jullie klaar. Dit kan zowel thuis als in het ziekenhuis zijn.
Als je kindje net geboren is, zijn er veel eerste keren. Je houdt hem of haar voor het eerst vast, de eerste voeding, de controles, het eerste pakje, een eerste ontmoeting met broertjes en zusjes, etc. Er gebeurt zoveel wanneer je kindje net geboren is, dat het vaak onmogelijk is om alles mee te krijgen. Met een just born reportage kun je later nog ontelbare keren terugkijken op deze bijzondere gebeurtenis. Qua foto’s kun je denken aan de stijl waarin ik fotografeer bij een geboorte. De foto’s zijn in zwart-wit of kleur.
Mijn werkwijze komt grotendeels overeen met die van een geboortereportage. Van tevoren spreken we af wanneer jullie verwachten dat ik aanwezig zal zijn. Zodra de bevalling begonnen is, neem je contact met mij op. Over het algemeen houd ik mij op de achtergrond om alle gebeurtenissen/emoties op stijlvolle wijze vast te leggen.

Newborn fotografie
Gefeliciteerd met jullie kindje (op komst)! Dat is een hele speciale periode die soms voorbij lijkt te vliegen. Een baby’tje verandert aan het begin elke dag en daarom leg ik deze pure momenten bij je thuis vast.
Een newbornshoot vindt over het algemeen plaats wanneer je kindje tussen de 7 en 21 dagen oud is. Ik neem hier uitgebreid de tijd voor – gemiddeld 2 a 3 uur – zodat er in tussentijd alle ruimte is voor een voeding, verschonen of een knuffel. Tijdens de shoot zorg ik graag voor rust voor een mooi eindproduct. Ook hoor ik (van tevoren) graag al jullie wensen.
Zorg er van tevoren voor dat je baby’tje een warm badje, voeding en een schone luier heeft gehad zodat hij/zij daarna heerlijk kan relaxen of slapen. Qua kleding staat een wit of licht pakje of rompertje erg mooi op de foto’s. Ook zien foto’s er mooi en puur uit wanneer je kindje in zijn of haar luier onder een dekentje ligt. Het liefste maak ik (een groot gedeelte van) de foto’s op je slaapkamer vanwege het licht en de ruimte. Zorg ervoor dat de ruimtes lekker warm zijn (24°C). Heb je zelf bijvoorbeeld een (dierbaar) dekentje of knuffel die je graag naast je kindje op de foto wilt hebben, leg deze dan gerust klaar. Uiteraard is er ook ruimte voor bijvoorbeeld gezinsfoto’s of foto’s met een broertje en/of zusje. Zorg ervoor dat jullie kleding goed op elkaar is afgestemd. Zo kan het bijvoorbeeld erg puur staan als jullie allemaal iets lichts dragen.

Tarieven:
Klik hier voor de tarievenpagina

Delen op:
WhatsApp Stuur direct een WhatsApp!