Over mij

Welkom op mijn website. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen.

Al mijn hele leven heb ik een liefde voor het maken van mooie beelden en in het bijzonder van liefde en verbintenis. Het is een droom voor me om dat – nu ook – voor anderen te mogen doen.

Samen met mijn liefde Erik-Jan, zijn we ouders van Norah, Lukan en Elias. We wonen in het Noorden van Nederland en ik heb inmiddels heel veel mooie plekjes in de natuur ontdekt. Daar fotografeer ik vaak met al het moois wat de natuur te bieden heeft. Binnen is een alternatief om mooie beelden te maken, waar ik plekjes zoek waar het zonlicht het mooiste van zichzelf laat zien.

Tijdens een shoot zorg ik voor een ontspannen sfeer waar gelachen wordt. Zo zorg ik ervoor dat ik jullie liefde voor elkaar vastleg en je een blijvende herinnering van mij krijgt.

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Je kan (vrijblijvend) contact met mij opnemen via het contactformulier of de whats-app button. Ook kan je op de pagina vinden wat klanten over mij zeggen.

Volg mij op instagram

@leonierademakerfotografie

It seems that you haven't connected with your Instagram account