Tarieven

 

Wil je een shoot boeken voor jezelf, voor familie of als cadeautje? Dat kan voor €79,- (incl. 3 foto’s), €174,- (incl. 10 foto’s) of €249,- (incl. 20 foto’s). Voor deze prijs kunnen maximaal 5 personen aan de shoot deelnemen. Voor elke persoon extra wordt €15,- in rekening gebracht. Je ontvangt de bewerkte foto’s in kleur of zwart/wit uiterlijk 2 weken na de shoot in hoogwaardige kwaliteit.

Trouwfotografie

Mijn pakketten starten vanaf €949,- voor 6 uren fotografie. Voor elk extra uur breng ik €100,- in rekening. Een trouwalbum is mogelijk tegen meerprijs. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met mij op.

Geboorte fotografie

Voor €800,- leg ik de geboorte van je kindje op stijlvolle wijze vast. Hiervoor sta ik vanaf een zwangerschapsduur van 38 weken 24/7 klaar om dit speciale moment vast te leggen. Binnen 2 weken ontvang je een eerste preview en uiterlijk 4 weken na de bevalling ontvang je alle foto’s in hoge resolutie in kleur of zwart-wit. Ook kun je tegen meerprijs een album afnemen.  

Newborn fotografie

Een newbornshoot kost €174,- en kan plaatsvinden bij mij in de studio of bij jezelf thuis. Gebruik van accessoires zoals wraps, babykleding, haarbandjes, jurken voor de moeder, etc. zijn bij de prijs inbegrepen. Je ontvangt 15 bestanden in hoogwaardige kwaliteit in kleur of zwart-wit uiterlijk 2 weken na de shoot .

* Voor alle shoots wordt €0,30/km gerekend vanaf Kropswolde en eventuele parkeerkosten.

Delen op:
WhatsApp Stuur direct een WhatsApp!