https://youtu.be/wRT0xNpZlOk

Trouwfotografie / bruidsfotograaf Groningen

Gefeliciteerd met jullie verloving! Bij alle voorbereidingen hoort natuurlijk ook een trouwfotograaf. Ik verschaf jullie graag (vrijblijvend) alle informatie over wat hierbij komt kijken. Voorafgaand aan de bruiloft maak ik graag kennis tijdens een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Hierin geef ik veel informatie en hoor ik graag al jullie wensen. Na de eerste aanbetaling is de boeking definitief.

Tijdens jullie trouwdag ben ik aanwezig tijdens de afgesproken momenten zoals het aankleden, de eerste ontmoeting, de huwelijksceremonie en de eerste dans. Het grootste gedeelte van de dag begeef ik mij op de achtergrond om alle emoties zo puur mogelijk vast te kunnen leggen en je een échte herinnering te kunnen geven. Ook is het voor mij erg belangrijk om je op je mooist vast te leggen. Tijdens de gezamenlijke shoot geef ik daarom bijvoorbeeld (kleine) opdrachtjes. 

Als aanvulling op mijn gewone apparatuur is het mogelijk om een drone in te zetten voor mooie en bijzonder luchtfoto’s in hoogwaardige kwaliteit. Deze manier van fotografie geeft veel mogelijkheden zoals een geweldige foto van een kasteel/landhuis, de gezamenlijke trouwshoot (zie voorbeelden op mijn site), een ceremonie in de open lucht, het aansnijden van de bruidstaart en een (grote) groep daggasten. 

Binnen 24 uur na de bruiloft kun je alvast nagenieten met de eerste beelden van jullie dag. Het is zelfs mogelijk om tijdens de avond vast een aantal beelden op een beamer te laten zien. Na ca. twee weken ontvang je de gehele reportage in hoge resolutie. Informeer naar mogelijkheden voor albums en afdrukken. 

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze informatie dan beantwoord ik ze graag voor je! 

1
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Vorige
Volgende

Loveshoot Groningen

Of je één jaar samen bent, tien jaar samen bent, gaat trouwen, valentijnsdag wilt laten vastleggen, tijdens een loveshoot leg ik jullie liefde voor elkaar vast. Stel je hebt één foto nodig voor jullie trouwkaart of je wilt graag meerdere foto’s om later op terug te kunnen kijken, het is allemaal mogelijk. Ik fotografeer jullie op een spontane manier op een mooie buitenlocatie zoals het strand of bos.

Qua kleding kan je aan verschillende dingen denken zoals een mooie zwierende jurk of rok omdat dit beweging in de foto’s kan laten zien. Neutrale kleuren staan hier erg mooi bij zoals wit, grijs, taupe, beige, ivoor en zwart. Ook kun je gaan voor denim, kaki, olijfgroen, bordeauxrood, okergeel of pastelkleuren. Het is vooral belangrijk dat het mooi bij elkaar past. Kies liever niet voor drukke printjes/strepen of felle kleuren omdat deze de aandacht afleiden in de foto’s.

 

Tarieven:
Klik hier hier voor de tarievenpagina

 

Delen op:
WhatsApp Stuur direct een WhatsApp!