THE STUDIO

The studio

Welkom bij mijn fine art studio. Hier fotografeer ik op een zachte en pure wijze met natuurlijk licht, waardoor de beelden een romantische sfeer hebben. Het is mijn passie om het karakter en de persoonlijkheid van mijn klanten vast te leggen in prachtige portretten.

Portret fotografie

Bij een portret fotoshoot is het belangrijk dat je je op je gemak voelt, daarom neem ik ruim de tijd om je te leren kennen. Ik vind het belangrijk om te weten wie je bent en wat je drijft, zodat ik dit kan verwerken in de foto’s.

Zwangerschapsshoot

Ook voor zwangerschapsshoots in de studio ben je bij mij aan het juiste adres. Ik fotografeer je graag op een bijzondere en stijlvolle manier, waarbij jouw mooie ronde buik centraal staat. Natuurlijk ben je ook welkom om samen met je partner of kind(eren) te komen, zodat we er een prachtig familieportret van kunnen maken.

Newbornshoot

Zodra je kindje geboren is kan je bij mij in de studio terecht voor een newborn shoot, maar ook als je kindje al ietsje ouder is, zoals tussen de 3 maanden tot een jaar. Tijdens de shoot is er veel ruimte om te knuffelen, voeden en slaapt je kindje soms lekker tegen je aan. Met een iets ouder kindje is er al veel contact tussen jullie beiden en zijn er al veel mooie emoties om vast te leggen.

Mijn hart ligt bij het maken van fine-art portretten. Met mijn oog voor detail en gevoel voor compositie zorg ik ervoor dat je een prachtig kunstwerk aan de muur hebt hangen. Wil je graag een uniek portret van jezelf, of juist van jou en je geliefde, of misschien wel je hele gezin? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Kleding is erg bepalend voor de sfeer van de foto’s. Je kan daarom gebruik maken van mijn garderobe met jurken, rokken, gebreide truien of bijvoorbeeld dekentjes voor je kindje. Natuurlijk kun je ook je eigen kleding meenemen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat de kleding goed aansluit bij de sfeer die we willen creëren.

Laat jezelf of je gezin op een bijzondere en stijlvolle manier vastleggen in mijn fine art studio. Ik kijk ernaar uit om samen met jou de mooiste beelden te creëren!