LOVE STORIES

Loveshoot

Of je één jaar samen bent, tien jaar samen bent, gaat trouwen, valentijnsdag wilt laten vastleggen, tijdens een loveshoot leg ik jullie liefde voor elkaar vast. Stel je hebt één foto nodig voor jullie trouwkaart of je wilt graag meerdere foto’s om later op terug te kunnen kijken, het is allemaal mogelijk. Ik fotografeer jullie op een spontane manier. Dit kan op een mooie buitenlocatie zoals het strand of bos of als binnen shoot in een mooie woning of (bijzonder) pand.

Trouwfotografie

Gefeliciteerd met jullie verloving! Bij alle voorbereidingen voor het trouwen hoort natuurlijk ook een trouwfotograaf. Ik geef jullie graag (vrijblijvend) mijn informatie over trouwfotografie. Voorafgaand aan de bruiloft maken we kennis tijdens een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Hierin vertel ik meer over mezelf, mijn manier van fotograferen en hoor ik graag jullie wensen. 

Tijdens jullie trouwdag ben ik aanwezig tijdens de afgesproken momenten zoals het aankleden, de eerste ontmoeting, de huwelijksceremonie en de eerste dans. Het grootste gedeelte van de dag begeef ik mij op de achtergrond om alle emoties zo puur mogelijk vast te kunnen leggen en je een échte herinnering te kunnen geven. Het is voor mij erg belangrijk om je op je mooist vast te leggen. 

Als aanvulling op mijn gewone apparatuur is het mogelijk om een drone in te zetten voor mooie en bijzonder luchtfoto’s. Deze manier van fotografie geeft veel mogelijkheden zoals een geweldige foto van een kasteel/landhuis, de gezamenlijke trouwshoot, een ceremonie in de open lucht en het fotograferen van een (grote) groep daggasten. 

Kort na de bruiloft kun je alvast nagenieten van de eerste beelden van jullie dag. Het is zelfs mogelijk om tijdens de avond al een aantal beelden op een beamer te laten zien. Je ontvangt de gehele reportage binnen vier weken in hoge resolutie. Een professioneel album of afdruk behoort ook tot de mogelijkheden.