Welkom op mijn website. Wat leuk dat je een kijkje komt nemen!

Ik ben in 2018 als fotograaf begonnen uit liefde voor dit vak. Al mijn hele leven woon ik in de mooie provincie Groningen en sinds een aantal jaren in Kropswolde/Hoogezand. In 2016 ben ik getrouwd met mijn grote liefde en werd ik mama van Norah (2017) en Lukan (2018). Al mijn hele leven maak ik graag foto’s en sinds de geboorte van Norah groeide dit snel uit tot een serieuze hobby. Zo is mijn liefde ontstaan voor het fotograferen van bijzondere momenten in het leven zoals een zwangerschap, geboorte, newborn, baby en gezin/familie. Ook heb ik er enorm veel zin in om dit jaar mijn eerste bruiloft te gaan fotograferen. 

Het fotograferen van speciale momenten vind ik erg bijzonder omdat ik ze voor je vastleg voor later. Een kostbaar moment staat natuurlijk in je hart geschreven, maar ik geef je heel graag een tastbare herinnering. Zo kun je hier jaren later op terugkijken en roepen de beelden – hopelijk – veel herinneringen en warme gevoelens naar boven. Daarom staat Leonie Rademaker fotografie voor: capturing moments of love, life and family to make them last forever…

Naast fotografie ben ik gek op muziek en vind ik het geweldig om te reizen. Ik omschrijf mezelf als enthousiast, dromerig, creatief en soms wat chaotisch. Ook ben ik een doorzetter die gaat voor het perfecte plaatje.

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Je kan (vrijblijvend) contact met mij opnemen via het contactformulier of de whats-app button. Ook kan je op de pagina vinden wat klanten over mij zeggen. 

Delen op:
WhatsApp Stuur direct een WhatsApp!