OVER MIJ

Meet Leonie . . .

Wat fijn om je hier te mogen verwelkomen! Als fotograaf in Groningen, Friesland, Drenthe en omstreken is het mijn passie om de bijzondere momenten in het leven vast te leggen. Ik heb een liefde voor het creëren van mooie beelden en in het bijzonder voor het vastleggen van liefde, emotie en connectie. Als ik door mijn camera kijk, zie ik meer dan alleen een momentopname. Ik zie een verhaal dat verteld moet worden en ik voel me vereerd om dat verhaal vast te leggen.

Samen met mijn geliefde Erik-Jan en onze drie kinderen woon ik in het prachtige Groningen, omringd door water, strand en bossen. We genieten hier van de schoonheid van de natuur en ik vind het dan ook heerlijk om fotoshoots te houden op de meest inspirerende locaties. Of het nu in de natuur, mijn studio of bij jou thuis is, ik zorg er altijd voor dat we de perfecte omstandigheden creëren om prachtige beelden te maken.

Ik heb een speciale liefde voor het vastleggen van zwangerschap, de eerste periode met een newborn en de connectie binnen een gezin. Het zijn momenten die zo kostbaar zijn en die ik graag voor altijd wil vastleggen. Tijdens een shoot zorg ik ervoor dat er een ontspannen sfeer is en dat er vooral veel gelachen wordt. Op die manier kan ik jullie liefde en emotie vastleggen en kunnen jullie een blijvende herinnering van mij krijgen.

Als je geïnteresseerd bent in een fotoshoot, dan kun je vrijblijvend contact met mij opnemen via het contactformulier of de whats-app button. Ik kijk ernaar uit om jouw bijzondere momenten vast te leggen en er samen iets prachtigs van te maken! Op mijn pagina kun je ook vinden wat andere klanten over mij zeggen, zodat je een idee krijgt van wat je van mij kunt verwachten.