OVER MIJ

Meet Leonie Rademaker…

Als fotograaf in Groningen, Friesland en Drenthe heb ik een liefde voor het maken van mooie beelden en in het bijzonder van liefde, emotie en connectie.

Samen met mijn geliefde Erik-Jan wonen we in Groningen met onze drie kindjes. We wonen omringd door water, strand en bossen en genieten hier van de schoonheid van wat de natuur te bieden heeft.

Ik heb een liefde voor het vastleggen van de bijzondere momenten in het leven zoals een zwangerschap, de eerste periode met een newborn en de connectie binnen een gezin.

Een shoot kan plaatsvinden in de prachtige natuur, in mijn studio of bij jou thuis. Het liefste zoek ik plekken op waar de zon het mooiste van haarzelf laat zien.

Tijdens een shoot zorg ik voor een ontspannen sfeer waar gelachen wordt. Zo zorg ik ervoor dat ik jullie liefde voor elkaar vastleg en je een blijvende herinnering van mij krijgt.

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot?

Je kan (vrijblijvend) contact met mij opnemen via het contactformulier of de whats-app button. Ook kan je op de pagina vinden wat klanten over mij zeggen.