WHAT TO WEAR

Ik begrijp dat het kiezen van de juiste kleding voor een fotoshoot een uitdaging kan zijn. Daarom geef ik graag enkele tips en adviezen om jou te helpen bij het maken van de perfecte keuze.

Het belangrijkste is dat jij je comfortabel voelt in wat je draagt. Het gaat erom dat jij helemaal tevreden bent met de foto’s en jezelf kunt zijn. Er is geen goed of fout en ik sta open voor alle soorten kleding.

Er zijn echter een paar dingen die ik afraad, zoals het dragen van felle- of neonkleuren. Deze kunnen afleiden en een weerspiegeling geven op je huid. Ook raad ik grote prints en logo’s af, omdat deze de aandacht kunnen afleiden van het onderwerp.

Als je met meerdere personen op de foto gaat, is het een goed idee om de kleuren en stoffen op elkaar af te stemmen. Dit geeft een gevoel van harmonie en rust in de foto. Door te kiezen voor 2 of 3 basiskleuren creƫer je een tijdloze en elegante uitstraling.

Kledingstukken met veel stof, zoals zwierende jurken en rokken, staan erg mooi omdat ze beweging in de foto laten zien. Gebreide kledingstukken zorgen voor een warme sfeer. En als het lekker warm is, is het ook erg mooi als er veel huid te zien is, zoals meisjes in zomerjurkjes of jongens met een korte broek aan.

Voor (zwangere) vrouwen en meisjes heb ik een klantengarderobe met verschillende jurken, rokken en hoeden en kleden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over wat je moet dragen en ben je verzekerd van prachtige foto’s. Voorbeelden van de garderobe kun je bekijken op mijn IG-pagina: https://www.instagram.com/leonierademakerfotografie/

Ik hoop dat deze tips je hebben geholpen bij het maken van een keuze en ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten voor een fantastische fotoshoot!