WHAT TO WEAR

Om te beginnen raad ik je aan om aan te trekken waar jij je prettig in voelt. Niks is goed of fout en het gaat erom dat jij helemaal tevreden bent met de foto’s. 

Wat ik afraad is het dragen van felle- of neonkleuren. Deze trekken erg de aandacht en kunnen een weerspiegeling geven op je huid. Daarnaast raad ik (grote) prints of logo’s af omdat ze ook erg de aandacht trekken. 

Mochten je met meerdere personen op de foto gaan, dan staat het erg mooi als de stoffen en kleuren goed op elkaar zijn afgestemd. Zo kun je bijvoorbeeld 2 of 3 basiskleuren kiezen zodat de foto rust uitstraalt en de aandacht volledig naar jullie gaat. 

Kledingstukken met veel stof, zoals zwierende jurken of rokken, staan erg mooi omdat ze beweging in de foto laten zien. Gebreide kledingstukken kunnen een warme sfeer aan de foto geven. Als het lekker warm is dan is het ook erg mooi als er veel huid te zien is zoals meisjes in zomerjurkjes of jongens met een korte broek aan. 

Vrouwen kunnen, ook tijdens de zwangerschap, gebruik maken van mijn klantengarderobe. Deze bevat verschillende jurken, rokken en hoeden. Voorbeelden hiervan staan op mijn IG pagina: https://www.instagram.com/leonierademakerfotografie/