FAMILY STORIES

Zwangerschapsshoot

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Het is een bijzondere tijd waarin er veel verandert en waarin jullie liefde voor elkaar groeit. Als zwangerschapsfotograaf leg ik jullie connectie en deze bijzondere periode graag voor jullie vast in mooie beelden die je voor altijd kunt koesteren.

Tijdens de zwangerschapsshoot leggen we de focus op jullie connectie met de baby in je buik. De shoot kan plaatsvinden op een locatie naar keuze, bijvoorbeeld bij je thuis, in de studio of op een buitenlocatie. Samen bepalen we de sfeer van de shoot en help ik je graag bij het kiezen van een mooie plek.

Wat trek je aan op een zwangerschaps shoot? Geen zorgen, ik help je graag met de styling. Je kunt gebruik maken van mijn garderobe met lange en korte jurken, rokken, tops, vesten, dekens en zelfs kinderkleding. Samen zorgen we ervoor dat je er stralend uitziet op de foto’s.

Hoe duur is een fotoshoot tijdens de zwangerschap? De kosten kun je terugvinden onder het kopje ‘investering‘ op mijn website. Ik neem graag de tijd voor jullie zodat we verschillende foto’s kunnen maken. Afhankelijk van of je alleen komt, samen met je partner of met je gezin, duurt de shoot gemiddeld 45 minuten. Tussendoor is er tijd om je om te kleden, een stukje te wandelen of even pauze te nemen.

Wil je een blijvende herinnering van deze bijzondere periode? Neem dan gerust contact met mij op voor een zwangerschaps fotoshoot. Ik help jullie graag bij het vastleggen van deze bijzondere momenten.

Geplande geboorte 

Een geboorte is één van de meest bijzondere en intieme momenten in het leven. Het vastleggen van deze momenten kan een prachtige herinnering zijn voor later. Als gespecialiseerde geboorte fotograaf kan ik jullie helpen deze momenten vast te leggen en jullie verhaal vertellen in beeld.

Ik begrijp als geen ander dat een bevalling onvoorspelbaar is en daarom is het belangrijk dat we van tevoren kennismaken. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we jullie wensen en mijn werkwijze, zodat jullie precies weten wat je kunt verwachten.

Tijdens de bevalling werk ik op de achtergrond en probeer ik zo min mogelijk te storen. Ik leg de emotionele momenten en de eerste blikken van jullie kindje vast, zonder dat jullie er hinder van ondervinden. Zo kunnen jullie je focussen op de geboorte en hoef je je geen zorgen te maken over de fotografie.

Na de geboorte ontvangen jullie binnen enkele weken een prachtige reportage van de geboorte. Zo kunnen jullie deze bijzondere momenten altijd herbeleven en delen met jullie kinderen en dierbaren.

Newborn

Gefeliciteerd, er is een kleintje op komst! De eerste tijd met je baby is zo kostbaar en gaat ontzettend snel voorbij. Als newborn fotograaf leg ik op liefdevolle wijze deze eerste bijzondere momenten vast zodat jullie hier later op terug kunnen kijken en herinneringen opnieuw kunnen beleven.

Een newborn fotoshoot vindt plaats wanneer je baby ongeveer tussen de 7 en 21 dagen oud is. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor een baby shoot als je kindje al ouder is. Ik neem uitgebreid de tijd voor de fotoshoot, gemiddeld 2 tot 3 uur, zodat er genoeg tijd is voor voedingen, verschoningen en knuffels. Tijdens de shoot zorg ik voor een rustige en ontspannen sfeer voor het beste eindresultaat. Vooraf hoor ik graag al jullie wensen en ideeën zodat we samen de perfecte shoot kunnen samenstellen.

De newborn shoot kan plaatsvinden bij jou thuis of in mijn studio. In mijn studio heb ik een speciaal ingerichte ruimte met voldoende ruimte en licht voor de perfecte fotoshoot. Bij jou thuis maak ik gebruik van natuurlijk licht en zorg ik voor een rustige en warme omgeving voor je baby. Het liefst maak ik foto’s in de slaapkamer waar het warm is (24°C) zodat we ook huid op huid foto’s kunnen maken.

Tijdens de newborn shoot is er uiteraard ruimte voor gezinsfoto’s of foto’s met broertjes en/of zusjes. Het is daarbij belangrijk dat jullie kleding op elkaar is afgestemd. Ook kan je kleding, die speciaal door mij geslecteerd is, of accessoires (zoals dekentjes of een rieten mandje) van mij lenen. Zo hebben jullie een prachtige blijvende herinnering aan deze bijzondere periode.

Voorafgaand aan de fotoshoot geef ik je graag tips over kleding en de voorbereidingen die je kunt treffen. Zo kun je ontspannen en volledig genieten van de shoot.

Gezinsshoot

Gezinsmomenten zijn kostbaar en waardevol. Het vastleggen van mooie herinneringen samen met je familie is iets waar je later met veel plezier op terug zult kijken. Als fotograaf gespecialiseerd in familieshoots, help ik jullie graag om deze momenten vast te leggen.

Bij een familieshoot draait alles om plezier, gezelligheid en ontspanning. Samen maken we er een onvergetelijke ervaring van. Ik fotografeer jullie op een mooie buitenlocatie, bijvoorbeeld in het bos of op het strand. Het kan ook zijn dat jullie een voorkeur hebben voor een andere locatie, zoals bij jullie thuis. Dit is allemaal bespreekbaar en ik help jullie graag bij het kiezen van de perfecte locatie.

Tijdens de fotoshoot zorg ik voor een ontspannen sfeer. Ik help jullie door het geven van kleine opdrachten en geef aanwijzingen waar nodig. Zo zorg ik ervoor dat jullie spontaan, ongedwongen en vol liefde en emotie op de foto staan. Ook hoor ik graag jullie eigen ideeën en wensen. Samen maken we er een onvergetelijke ervaring van.

Ik fotografeer jullie zoals jullie zijn en leg de connectie en liefde tussen jullie vast. Of het nu gaat om een shoot met het hele gezin, een broers- en zussen shoot of foto’s van jullie kinderen, ik zorg voor prachtige foto’s waarop jullie stralen.

Ik ben er om jullie te helpen en te begeleiden van begin tot eind. Voorafgaand aan de fotoshoot bespreken we alle details, van kledingtips tot ideeën voor de fotoshoot. Na afloop van de shoot krijgen jullie de mooiste foto’s in hoogwaardige kwaliteit digitaal geleverd en heb je de mogelijkheid om deze te laten afdrukken in een professioneel album.

Ben je op zoek naar een professionele en persoonlijke familieshoot? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help jullie graag om jullie familie momenten vast te leggen.