FAMILY STORIES

Zwangerschapsshoot

Er is een kindje op komst! Wat is dat een mooi moment om vast te laten leggen. Als zwanger fotograaf is het voor mij belangrijk om je op je mooist vast te leggen en heb ik veel aandacht voor jouw of jullie connectie met je baby. Ik plan een zwanger shoot vaak in tussen de 30 en 34 weken wanneer je buik al mooi rond is.

Tijdens de zwangerschap fotoshoot is het mogelijk om foto’s van jezelf, je zwangere buik, met partner en samen met oudere kindjes te maken. Dit is mogelijk op een binnenlocatie, bij je thuis, in de studio of op een buitenlocatie (denk aan het bos of strand). De sfeer van de gekozen locatie en het tijdstip is erg bepalend en ik help je graag bij het kiezen van een mooie plek.

Wat draag je op een zwangerschaps shoot? Graag help ik je met de styling. Zo kan ik je adviseren over mooie warme kleding in de winter, of juist zomerse kleding tijdens de warmere dagen. Je kunt gebruik maken van mijn garderobe met lange en kortere jurken, rokken, tops, vesten, dekens en kinderkleding.

Hoe duur is een zwangerschapsshoot? De kosten vindt je terug onder investering.

Hoe lang de zwangershoot duurt is afhankelijk van of je bijvoorbeeld alleen komt, samen met je partner of met je gezin. Ik neem graag uitgebreid de tijd zodat je achteraf keuze hebt uit verschillende foto’s. Gemiddeld duurt dit 45 minuten. Daarnaast is er tijd om je om te kleden, een stukje te wandelen of een kleine pauze.

Geplande geboorte 

Wat bijzonder, er is een (of misschien wel meerdere) kindje op komst! Een geboorte is een hele speciale en intieme gebeurtenis waarbij veel emoties komen kijken. Vaak zelfs zoveel dat het onmogelijk is om alles mee te krijgen. Hoe mooi is het om op een later moment terug te kunnen kijken naar de geboorte en de eerste momenten met je kindje? 

Van tevoren plannen we een afspraak in om kennis te maken. Een wederzijdse klik is voor mij erg belangrijk. Tijdens dit gesprek hoor ik graag al jullie voorkeuren, wensen en vragen. Ook vertel ik mijn werkwijze. Dit kan bij jullie thuis of telefonisch.

Contact opnemen is altijd mogelijk. Mocht je pas over een tijd gaan bevallen of juist al op erg korte termijn. 

Newborn

Gefeliciteerd, er is een kindje op komst! Dat is een hele speciale periode die soms voorbij lijkt te vliegen. Een baby’tje verandert zo snel en daarom leg ik deze eerste pure momenten bij je thuis vast.

Een newbornshoot vindt over het algemeen plaats wanneer je kindje tussen de 7 en 21 dagen oud is. Ik neem hier uitgebreid de tijd voor – gemiddeld 2 a 3 uur – zodat er in tussentijd alle ruimte is voor een voeding, verschonen of een knuffel. Tijdens de shoot zorg ik graag voor rust voor een mooi eindproduct. Ook hoor ik (van tevoren) graag al jullie wensen.

Zorg er van tevoren voor dat je baby’tje een warm badje, voeding en een schone luier heeft gehad zodat hij/zij daarna heerlijk kan relaxen of slapen. Qua kleding staat een wit of licht pakje of rompertje erg mooi op de foto’s. Ook zien foto’s er mooi en puur uit wanneer je kindje in zijn of haar luier onder een dekentje ligt. Je kunt meerdere dekentjes van mij lenen.

Het liefste maak ik (een groot gedeelte van) de foto’s op je slaapkamer. Zorg ervoor dat de ruimtes lekker warm zijn (24°C). Heb je zelf bijvoorbeeld een (dierbaar) dekentje of knuffel die je graag naast je kindje op de foto wilt hebben, leg deze dan gerust klaar. Uiteraard is er ook ruimte voor bijvoorbeeld gezinsfoto’s of foto’s met een broertje en/of zusje. Zorg ervoor dat jullie kleding goed op elkaar is afgestemd. 

Motherhood

Tijdens deze shoot staat de verbintenis tussen jouw en je kindje(s) centraal. Ik leg jullie liefde voor elkaar vast in een heerlijke ontspannen sfeer. Er is tijd voor lachen, knuffelen en dansen. Ik ben het liefste op de achtergrond aanwezig zodat ik jullie een echte herinnering kan geven.